Здраве

Squeeze Station – мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва?

Здравейте!

Днес ще ви разкажа за станцията за опаковане на бебешки храни, Инфантино Squeeze Station. Уникално изобретение, което значително опростява живота и дава възможност да се вземат здравословна диета бебето извън дома на майката.

Да започнем с това, че ще отговори на логичният въпрос “Защо имаме нужда от тази станция?” Частни, фирмени Има много опции:

1. Вие и вашето дете водят активен начин на живот и често трябва да се хранят извън дома.
2. Вие се опитвате да следват принципите на здравословното хранене и предпочитат да позволи на бебето да се хранят здравословно, домашно приготвена храна.
3. Изобретението ще продължи с години и най-вероятно ще дойде по-удобно, дори в гимназията.

Целта на работната станция е, че домашно приготвени пюрета, шейкове, сокове бързо и удобно опаковани в меки контейнери или бутилка.

И сега ще ви покажем как да всъщност управлява гарата. Процесът отнема няколко минути.

меки торби са фиксирани в специален слот.

На върха на дозатора на раната торба.

След това за удобство, можете да настроите фунията и пълните отделението за препарат с продукт: кисело мляко, шейкове, пюрета, сокове.

Натиснете продукт се изтласква в дозатора.

В попълнено чантата се затваря с капачка на винт.

Ако имате намерение дългосрочно съхранение (например замразяване), чантата е по-добре да напиша това, което продуктът вътре и когато го направи.

В хладилника на продукта може да се съхранява до 2 дни, в фризер до 2 месеца. Това е препоръката на производителя. Освободи лично аз препоръчвам при стайна температура.

Като напомняне за правилата за съхраняване на магнита на хладилника.

Системата може да се измие в съдомиялна машина, въпреки че детайлите на битови и се промива тях ръчно не е трудно.

космическа станция също не взема много. Всичко е компактен и удобен. Тежи само 500 гр.

Базата е с гумено покритие, така че не подхлъзване върху масата.

Пластмасата е с високо качество – без миризма. Всички части на системата са напълно безопасни и не съдържат бисфенол-А и поливинилхлорид.

включена в станция 10 меки опаковки.

В допълнение към станция може да бъде закупен:
– набор от 50 меки опаковки
– мек силикон бутилка
– лъжица
– фуния

В нашия случай, станцията се оказа много полезен. Ние във вашите 9 месеца не се опита консервирани храни, но от време на време трябва да се яде на улицата, в търговски центрове, често в ресторанти. I варени картофено пюре и опаковани в меки опаковки. Това се случва, че продукцията напусне рано сутринта и обяда с следобедна закуска, всички ние сме едно и също полезна и домашно приготвени с тази станция. Дори и за лека закуска взимам тези торбички. В колата винаги е пакет от зеленчукова супа за мен. Ако не сте в състояние да се прибера навреме за обяд, снек перфектно за мен.

За да купите такава станция може да бъде в Olanta.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *