Здраве

Smoke out – мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва?

пристрастяване пушене, което в много случаи води до увреждане и смърт на пациента. Според статистическо проучване в САЩ, Пушенето намалява живота на човек средно за 13 години. Не е изненадващо, че много се опитват да се откажат, за да запазите здравето. Но се уверете, че е много трудно. Причината е в зависимост от никотин. Но лесно да се избегне, ако смятате, продавачите на спрей “Дим Out”. Те твърдят, че отказване от тютюнопушене е възможно, ако в рамките на 14 дни за лечение на устата медицински никотин.

Спрей Пушенето Изтикаме

“Дим Out” обещава да ви отърве от лошите навици на 2 седмици. Освен това, той има редица положителни ефекти върху здравето. Твърди се, че не по-късно от 14 дни, вие ще получите:

 • свеж въздух;
 • бяла усмивка;
 • красива и добре поддържан коса;
 • пълно обоняние.

Вече не трябва да вони на цигарения дим. Махай се кашлица, и вие ще се чувствате много по-добре. Освен това, ще се откажат от пушенето, без да:

 • воля и никотин оттегляне;
 • наддаване на тегло и повишен апетит;
 • психологичен дискомфорт и промени в настроението.

Инструкции за употреба, “дим

Спрей за пушене “Дим Out”, което трябва да се пръска в устата дневно. Броят на обичаи, не се ограничава. Той следва да се прилага, когато се чувствате нуждата от никотин. Курсът на лечение обикновено е 2 седмици. След това се напръсква “Дим Out” вече не е необходимо. Вие се откажат от цигарите завинаги.

Състав “Дим Out

“Дим Out”, според официалния сайт, включва:

 • медицински никотин да се избегне симптоми на отнемане и потискане на апетита на тютюнопушенето;
 • Срок за Кола – за подобряване на паметта;
 • ул. жълт кантарион – за нормалното функциониране на нервната система;
 • мента, евкалипт, Melissa, ментол, за свеж въздух.

Ясно е, че според продавачите “Дим Out” основният ефект се осигурява от т.нар медицински никотин. Той премахва желанието за цигари. Други вещества изпълняват само поддържаща функция.

Мнението на доктора Изтикаме

“Дим Out” няма да помогне да се откажат от тютюнопушенето. В състава му има медицински никотин. Това вещество не съществува в природата. Има само един никотин съдържащото се в цигарения дим.

Вероятно продавачите “дим”, наречен този термин обичайните никотин, който съдържа лекарства. Това е същото химическо съединение, което се намира в цигарения дим. Единствената разлика е в целта. Никотинът във формата на пластири или други дозирани форми, използвани с цел премахване на никотиновата зависимост, и никотин на цигарения дим е предназначено единствено да отговарят човешка нужда в цигарите.

Нека да видим как да работят тези продукти, които съдържат никотин или други никотинови рецепторни стимуланти. Лош навик на лицето, се състои от два компонента: физически и психологически. Физични ефекти на никотина върху метаболизма. Психологическа – навика на плъзгане на цигара, когато са изложени на някои води. Всеки те притежават. Задействащи обикновено няколко десетки, а понякога и няколко стотици. Те могат да бъдат:

 • използването на храната;
 • прием на алкохол;
 • крайния управлението;
 • ще тоалетната;
 • обадя на жена си по телефона и др.

отказ на тютюнопушенето, човек трябва да преодолее и двата фактора – както психологически и физически – по едно и също време. По-трудно е, отколкото да ги преодолее индивидуално. Поради това е възможно да се направи така:. За отстраняване на първия компонент от психологическата и след физическа

Физическата компонент остава, и психологическа ляво, инструменти на основата на никотин. Като ги човек не се пуши и се отбива от навика да държи цигара в устата му. Въпреки това, той не страда от отказване от тютюнопушене. След пациентът се отървава от механичен навик за правене на затягане при определени обстоятелства, можете да започнете да се отърве от зависимостта от физиологичното ниво. Лекарства никотин затвори. Това може да стане внезапно или с постепенно намаляване на дозата.

По този начин, ако “дим Out” съдържа никотин, както е посочено от продавачите, този инструмент е един от лекарства за отказа на лицето от пушенето. Означава ли това, че той е в сила? Вероятно не. А сайт, който продава “Дим Out”, не вдъхва доверие. Може да се окаже, че не е никотин в състава на спрей не.

тревожно следното изявление на официалния сайт:

1. “Дим Out” е единственият инструмент, който ще ви помогне да се откажат от тютюнопушенето.

В действителност, ако сте “Дим Out” съдържа никотин, тя има десетки колеги. Между другото, на тяхната ефективност често оставя много да се желае.

2. “Дим Out” премахва зависимостта продължение на 14 дни.

Това не е вярно. Повечето от аналозите използва в рамките на 4 седмици. Понякога те се използват по-дълго. Защо “Дим Out” освобождава от зависимостта от никотина толкова бързо, ако тя не се различава от тях?

3. “Дим Out” няма странични ефекти.

Това е невъзможно. Ако продуктът не съдържа никотин, или други стимуланти на никотинови холинергични рецептори, тя трябва да бъде противопоказания и странични ефекти. В указанията към такива лекарства можете да намерите огромен списък с нежелани реакции. И въпреки че много рядко, 100% сигурни тези средства не могат да бъдат назовани. Тъй като никотинови рецептори присъстват в много области на човешкото тяло, така никотин или неговите заместители засягат почти всички органи и системи.

Всички тези свидетелства за факта, че продавачите “дим” предоставят неверни данни, отнасящи се до свойствата, състава и клиничната ефикасност на този продукт. Най-вероятно, ще получите редовни освежаващ спрей за уста. Най-ефективните компоненти в него са мента и евкалипт. Те мирише хубаво, но едва ли ще помогне да се откажат от тютюнопушенето.

Цена Изтикаме

“Дим Out” разходи …. Това не е нищо, ако се сравни с парите, които харчите месечно за цигари. Ако закупите е вероятно да ви предложи няколко бутилки от спрей, така че можете да завършите пълния курс на лечение.

Къде да купя?

Спрей за пушене “Дим Out” се продава на официалния сайт: дим от спрей. Можете да го закупите, поръчате доставка до най-близкия до къщата на пощенската служба на. За това е необходимо да въведете вашата информация във формата за поръчка, като не забравяме да посочите страната на пребиваване. След като ще получите обаждане по телефона, трябва да потвърдите заповедта устно. Парцелът ще бъде създаден на следващия ден. След няколко дни можете да отидете в пощата и вземете спрей.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *