Красота

Ocean Shake Serum PP3+ – мнения, цена, къде да се купуват, купуват сега

В резултат на бързото развитие на високите технологии хардуер и процедури за подмладяване стават все по-безопасен и по-достъпни. В съответствие с това повишаване на тяхната популярност. Сега стана модерно да имат преносимо оборудване у дома и да изпълнява повдигането на техните собствени. Но силата на такова оборудване обикновено е много по-малко професионалист. Приятен изключение е RF устройство Ocean Shake Serum ПП3 + на.

устройство океан разклаща серум PP3 на +

Принципът на работа се основава на ефектите върху кожата на радиочестотна електромагнитна радиация е в състояние да го затопли до температура от 60 ° С. В зависимост от избраните настройки, че е възможно да се стимулира по средата и дълбоките слоеве на дермата.

При температура над 42оС протеинови молекули, което е основният материал на колагенови влакна променят своята структура, карайки ги да редукция. Съответно, кожата се стяга, става все по-плътна и еластична. В същото време стимулира естественото производство на колаген и еластин, благодарение на които човек се опреснява и обновена.

Комплектът включва две дюзи: биполярно и монополярна. Биполярно е валидна само в най-горния слой на дермата и подкожната мастна тъкан. Това позволява да я изучаваме най-деликатните зони на лицето: около очите и устните, шията. Това е добре, когато трябва да се изгладят назолабиални бръчки, премахване на синини и торбички под очите, издърпайте горния клепач да премахнете пръстени и фини линии по врата.

многополюсния глава се състои от две двойки електроди, които генерират импулси в даден момент. Можете да ги настроите в различна интензивност, като по този начин работи през една сесия два слоя на кожата: повърхностни и средна или дълбока. Това значително подобрява състоянието й, тя позволява да се премахне дори и дълбоките бръчки, подобрява тонуса на кожата и става ясно, овално лице.

Предимства океан разклаща серум PP3 +

В сравнение с други преносими електрически уреди, предназначени за повдигане и подмладяване в дома, модел Бои имат редица изразени предимства:

 • добро захранване с много компактни размери;
 • присъствието на монополярни и биполярни бита;
 • простотата и лекота на използване;
 • прост и интуитивен интерфейс;
 • устройството тежи само лира и половина.

Тези положителни промени по кожата се забелязва още след първата процедура. И с редовен употребата му, резултатът е сравним с салон.

Наличието на многополюсен дюза позволява ефективно използване на устройството не само за корекция лице. Той е добър в борбата с целулита рано, подходящ за лесно затягане на гърдите, се е доказал в ликвидация nesessarily стрии и стрии.

Правилник за работа Ocean Shake Serum ПП3 +

Всички правилата на работа на устройството за радио вълни фейслифт Ocean Shake Serum ПП3 + ясно изразен на потребителя, който искате да проучи внимателно преди първата употреба и се спазват стриктно. Въпреки че капацитетът на съоръжението е умерен, Ocean Shake Serum ПП3 + RF 49E и L90V принадлежат към класа на търговските модели и в случай на неправилно действие може да причини вреда на пациента.

Предпазни мерки

Преди да започнете, трябва да премахнете на пациента и всички метални предмети (обеци, пръстени, часовници и др.) Косата се отстранява внимателно от челото си и се определи техния разполагаем козметични капачка или превръзка. Корените не трябва да остават навън, така че те да не бъдат повредени от статично електричество.

Техника процедурата е както следва:

 1. основно почистване на лицето, което трябва да се прилага специална проводим гел или висококачествена овлажнител.
 2. За избор на електрода и свързване на захранващия блок от мрежата.
 3. да придават инжекционната глава към кожата и внимателно се движи това, определя оптималната интензивност.
 4. Текущ капацитет трябва да бъде такава, че можете да усетите топлината и изтръпване, но това не беше силна болка.
 5. Важно е да се гарантира, че главата през цялото време се движи около кожата, когато тя се забави, дори и за няколко секунди, може да получите изгаряне.
 6. OL>

  Продължителността на лечението не трябва да надвишава 10-15 минути. И да повторите процедурата за един ден или 2 пъти седмично.

  процедура Схема

  ефект повдигане зависи до голяма степен от това дали избраната дюзата и посоката, в която се движи в лицето. Необходимо е да се движат масажните линии, винаги следвайки принципа “от центъра към периферията и от долу нагоре”.

  Ето една груба схема на процедурата:

 • ветрилообразни вертикални линии от веждите до линията на косата;
 • от назолабиалната гънка (постепенно се 1 cm надолу), извити линии на долния ръб на орбитата;
 • от основата на врата вертикално към долната челюст;
 • концентрира полукръгове под долния клепач от вътрешния ъгъл на окото към външната;
 • от центъра на челото хоризонталните линии, успоредни на линията на растежа на косата, движещи се от 1 см.
 • средата на брадичката на върха на скулите;
 • от средата на врата в предната част на ляво и на дясно, достигайки до 1 см нагоре;
 • от центъра на горната (след нисш) ръб на площта;
 • протежение на долната челюст нагоре, успоредни линии, като достига нивото на ъглите на устата;
 • гънката на горния клепач вертикални линии на веждите;
 • средата на брадичката надясно и наляво по протежение на линията на овала на лицето;
 • линия на горния клепач от вътрешния ъгъл на окото към външната страна.

В заключение може да се направи лек масаж спирала душ цялото му лице. За да се гарантира, че кожата успокои, след процедурата, нанесете го овлажняващо и повдигане сметана.

Прочетете повече, за да видите всички детайли по отношение на командированите видеоклипа с коментари на експерти.

Усложнения и противопоказания океан разклаща Серумните PP3 +

С правилните процедурни усложнения след това се случва. След много интензивно излагане може да бъде леко зачервяване, което се осъществява в собствена високо в продължение на няколко часа.

Ако сложите прекалено силна власт, а не следват постоянно движение на електрода, кожата може да стане много горещо и дори формира изгаряне. Разбира се, чувството в този случай ще бъде много неприятно.

Противопоказания за използване на устройството “Ocean разклаща серум PP3 +” са:

 • непълнолетни възрастта на пациента;
 • бременност и кърмене период;
 • рак и автоимунни заболявания;
 • активни възпалителни процеси;
 • увреждане на кожата в работната зона;
 • имплантирани сърдечен пейсмейкър;
 • присъствието на метални импланти в главата, врата, челюстта;
 • сърдечносъдова недостатъчност;
 • изразен розацея;
 • на съсирването на кръвта;
 • хипертония и диабет 2-3 градуса.

Не е необходимо да се направи процедурата, по време на менструация – това би могло да увеличи чувството на дискомфорт. Когато свръхчувствителни кожата силата, от която се нуждаете, за да го увеличи много постепенно. След излагане на слънце и тен трябва да изчакате най-малко 2 седмици, докато защитния слой на кожата е напълно възстановена.

опити и резултати океан разклаща серум PP3 +

По-голямата част от потребителите, RF устройство Ocean Shake Serum ПП3 на + е наистина ефективен инструмент за подмладяване, който е удобен и безопасен за използване в домашни условия. Професионални гримьори устройство също е изпълнено. Той е компактен, но достатъчно мощен, за да даде добри резултати.

купи “Ocean Shake Serum ПП3 +” може да бъде в специализирани магазини или онлайн. Цената му започва от 22 хиляди рубли. Важно е да се получи веднага сертификат, който потвърждава качеството на устройството и неговото съответствие с международните стандарти. В противен случай, неговата употреба е опасна за пациента и козметик.

Първите резултати са забележими след 3-4 процедури. С течение на времето, ефектът се усилва, защото “Ocean разклаща Серумните PP3 +” стимулира естественото производство на колаген и еластин. Така че най-накрая, за да се оцени промените на лицето по-добре в рамките на 1-2 месеца след завършване на курса, като се сравняват преди и след снимки.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *