Новини

Maxisize – мнения и цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва?

Maxisize сметана – билкови лекарства за външно приложение, който стимулира увеличаването на клетъчни структури в еректилната тъкан на ствола на пениса. Мъжките полови органи състои от три надлъжни структури, два от които (корпуси Cavernosa) са в състояние да кръвоснабдяването. Поради нарастването на еректилна тъкан значително увеличава дължината и обема на багажника на пениса по време на сексуална възбуда.

Компоненти на крема имат благоприятен ефект върху кръвообращението във външните полови органи и осигуряват допълнителна притока на кръв към кавернозните тела на фалоса. Аминокиселини, витамини и протеини подобряване на еластичността на артерия дорзалната, в резултат на което значително увеличава еластичността на пениса в изправено състояние.

Според становището на лекари и специалисти в областта на репродуктивната медицина, сметана Макси Размер може да се използва при лечението на еректилна дисфункция в началните етапи на развитие.

За свойствата на размера на лекарство макси

Може ли помощта крем увеличи размера на пениса? Производителите на лекарство Maxisize твърдят, че в неговия състав съдържа вещества, които имат силен рефлекс действие. Проникване в тъканта на пениса, те стимулират разширяване на кръвоносните съдове за максимално пълнене на тъканите кръв. След подобряване на трофичен тъкан има благоприятен ефект върху метаболитните процеси и скорост на клетъчна митоза. В тази връзка, в кавернозните тела са образувани от допълнителни конструктивни елементи, което е една от основните причини за увеличението в дължина и обем на фалоса.

Кремът за уголемяване на пениса се състои от следните активни вещества:


 • триетаноламин;

 • екстрахира Butea Отличен;

 • еластин;

 • токоферол;

 • колаген;

 • протеини;

 • фолиева киселина;

 • аминокиселини.

Експертите са анализирали реалните реакции на потребителите, които използват крема, за да се увеличи размера на пениса. Според статистиката, продължителната употреба на лекарството, допринася не само за удължаване на фалоса, но също така и за подобряване на потентността. Освен това, поради нормализиране на тъкан трофизъм подобрява проводимостта на нервните импулси от меката тъкан на съответните подразделения на кората на главния мозък. В тази връзка, повишена чувствителност на пениса, която благоприятно влияе върху качеството на сексуалния живот.

Мнението на размера на лекарите и потребителите макси

Специалисти на американския център за семейно планиране и възпроизводството е многократно проведени изследвания, които потвърждават ефективността на крема Maxisize. Според резултатите от клиничните проучвания, системно прилагане на крем-гел има благоприятен ефект върху сперматогенезата и еректилна функция при мъжете. Какви изводи специалисти урология център на Мериленд:


 • “Кремът Maxisize наистина са ензими, които засягат производството на тестостерон. Както ние открихме, поради увеличаването на нивото на андрогените в мъжкото тяло е разтягане на клетките в Cavernosa корпуси в пениса, което води за повишаване на неговата дължина “;

 • “Можем да кажем категорично, че Maxisize не съдържа никакви вредни вещества, които биха могли да увредят мъжката здраве. Освен това, билкови съставки на крема само да стимулират повишен тонус на гладката мускулатура, като по този начин при мъжете по време на възбуда засилена ерекция”.

за ефективността и безопасността на лекарството се потвърждава от многобройните отзиви от потребители, които са тествали ефекта на крем-гел за себе си:


 • “Лекарят препоръчва да се използва вакуумна помпа за повишаване на потентността, но това не помогна. След това си купих в интернет магазин Maxisize. Наистина, свръхестествените резултатите Надявах се, но тъй като аз започнах да се използва крем, таблетките от вида на атомните електроцентрали бомба раздели и забравил да мисли “;

 • “Макси употреба Размери на леглото само за няколко месеца, но резултатите вече са налице – плюс 3 см дължина!”;

 • “Аз все още не може да повярва, че кремът Maxisize помага, но инча говорят сами за себе Три месеца вече yuzayu сметана, през това време, членът се удължават с 4 cm.”;

 • “Някои значително растеж не е забелязал, но в леглото, аз станах много по-силен. – 4 пъти на нощ, сега съвсем възможно за гол”

Размер Инструкции за употреба, макси

За да се постигне максимална терапевтичния ефект е възможно само в случай на правилно, като използвате крем Maxisize. Според инструкциите, лекарството трябва да се използва в курсовете, продължителността на което трябва да бъде най-малко 1 месец. Тогава ще трябва да си вземе почивка в терапията на 5-7 дни, след което се повтаря курса.

Инструкции за употреба: EM>


 • лекарството се прилага на пениса в състояние изправени;

 • масаж крем се втрива в тялото и главата на пениса, докато напълно се абсорбира;

 • се препоръчва да се използва крема най-малко 2 пъти на ден през месеца.

Важно! Невъзможно е да се премахне всички остатъчни средства в рамките на 3-4 часа след нанасяне.

Уролозите предупреждават, че продуктът се състои от вещества, които могат да предизвикат дразнене на кожата. Така че не се прилага по отношение на лечението на вулвата в присъствието на механични повреди, копривна треска, екзема и други кожни обриви

Официален сайт

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *