Heart-Tonic
Новини

Heart Tonic – си струва?, ревюта, цена, българия

Здравето и уелнес индустрията е доста популярна в днешното общество. С повече хора търсят начини, за да вземат участие в здравословен начин на живот, все повече и повече натурални и органични продукти са поражението на различни пазари.

За разлика от повечето напитки, които са насочени единствено към здравето на човек, Heart Tonic е измисля начин, че и на вкус и ползи за здравето фактори се преплитат плавно. Освен това, те се нуждаят, за да донесат културата и опита на североизточната част на Бразилия на вкусовите рецептори.

Следващия преглед ще отблизо за Heart Tonic от гледна точка на неговата дестинация, разнообразие от напитки, тъй като те са направени, и неговите ключови съставки.

Какво Е Heart Tonic?

Heart Tonic – това е органична напитка линия суперхрани, които е погълнала в местни бразилски плодове. Те твърдят, че да повтори опита в сравнение с тропиками в същото време подпитывая на организма богат източник на антиоксиданти. Освен това, всеки плод е събрана, след като те са узрели, което го прави потенциално вкусна и освежаваща напитка.

Какви Аромати Да Не Heart Tonic Дойде?

Heart Tonic предлага се в три уникални и бразилски ястия и те Купуасу, Kayu и ацеролы. Ето и кратък анализ по видове съставки, използвани във всяка напитки:

Купуасу

Органичен сок от Купуасу (филтрирана вода и органично, богато на витамини пюре), органични тапиока сироп, органични выпаривали захар от захарна тръстика, органични ацеролы, картофено пюре.

Кажу

Органични кашу ябълков сок (филтрирана вода и органични кашу ябълково пюре), органични тапиока, органичен выпаренный захар от захарна тръстика и органични лимонов сок.

Ацерола

Органични ацеролы сок (филтрирана вода и органични ацеролы, пюре), органични тапиока сироп, органични выпаривали захар от захарна тръстика.

На база На списък на съставките три напитка, ясно е, че Heart Tonic запазва своето качество, ограничаване и възпрепятстване на прекомерно и изкуствени съставки, които потенциално могат да променят ползите, свързани с всяка уникален плод.

Всеки напитка съдържа Heart TonicHeart Tonic0 калории, от които въглехидратите съставляват 26 грама захар; Heart Tonic3 грама, а на протеини; Heart Tonic грам. При разглеждането на микроелементи, потребителите могат да подхранва тялото си с достатъчно съдържание на витамини A и C, калций и калий.

Като Heart Tonic Е Направил?

Кажу, ацеролы и плодове от купуасу са били събрани и се притискат в Бразилия. Плодови пюрета са студено пресовани и в комбинация с органични подсластителями, за да развиват своя естествен вкус. За да се уверите, че гори-това не е негативно влияние, всеки реколтата от плодове се отглежда от ферми, в които се съчетават органични и агро-лесовъдни практики.

За да запази естествената си вкус и свежест сок, всяка бутилка може да са преминали през високо налягане обработка на пломби.

Heart Tonic Съставки

На Три ключови съставки, които са в основата Heart Tonic са ацеролы, купуасу и Kayu. Ацеролы череши, плодове произход на североизточната част на Бразилия. Това е, като смята, че съдържат най-голям източник на витамин C, в сравнение с други плодове. Витамин С е полезен в хранително вещество като се има предвид, че това може да попречи на студено, за подобряване на имунната система, подобрява еластичността на кожата и за лечение на други случаи, свързани с токсичност.

Купуасу-това е вид на плод, който произхожда от семейство на какао. Той приема формата на кокосов орех. Когато плодовете са напълно узрели, той пада от дървото и е пълен с масло, мляко и сладка плът. Това се смята, че съдържат шоколадов оттенък във вкуса, както и. Здравето е мъдър, той може да увеличи нивото на енергия по естествен път и без употребата на кофеин.

Най-накрая, кажу, или кашу плодове, приема формата на миниатюрен червен пипер и се получава невероятно червено, когато е напълно узряло. Той съдържа богат източник на анти-бактериални свойства, които потенциално могат да се лекуват болки в корема и лошо храносмилане. Сок също е богат на витамин C.

Heart Tonic заключение

Heart Tonic може да бъде различен опит, тъй като традиционно се изключва използвани плодове, сокове.

В зависимост от използваните плодове не само в потенциалните ползи от Heart Tonic здравето е очевидна, но нейната отдаденост, внасяйки разнообразие и излагането на различни култури върху пазарите е похвално. В крайна сметка, всеки напитка заслужава да се обмисли, защото премахва нуждата от използване на допълнителни съставки, като същевременно се придържа към основите за подобряване на вкуса.

Най-важното е, наличието на антиоксиданти-това е от полза, тъй като това е необходимо за изграждане на имунната система и се борят със свободните радикали. За повече информация се обърнете към:

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *