Heart Tonic – си струва?, ревюта, цена, българия

Heart-Tonic
Heart-Tonic
[Total: 1    Average: 5/5]

Здравето и уелнес индустрията е доста популярна в днешното общество. С повече хора търсят начини, за да вземат участие в здравословен начин на живот, все повече и повече натурални и органични продукти са поражението на различни пазари.

За разлика от повечето напитки, които са насочени единствено към здравето на човек, Heart Tonic е измисля начин, че и на вкус и ползи за здравето фактори се преплитат плавно. Освен това, те се нуждаят, за да донесат културата и опита на североизточната част на Бразилия на вкусовите рецептори.

Следващия преглед ще отблизо за Heart Tonic от гледна точка на неговата дестинация, разнообразие от напитки, тъй като те са направени, и неговите ключови съставки.

Какво Е Heart Tonic?

Heart Tonic – това е органична напитка линия суперхрани, които е погълнала в местни бразилски плодове. Те твърдят, че да повтори опита в сравнение с тропиками в същото време подпитывая на организма богат източник на антиоксиданти. Освен това, всеки плод е събрана, след като те са узрели, което го прави потенциално вкусна и освежаваща напитка.

Какви Аромати Да Не Heart Tonic Дойде?

Heart Tonic предлага се в три уникални и бразилски ястия и те Купуасу, Kayu и ацеролы. Ето и кратък анализ по видове съставки, използвани във всяка напитки:

Купуасу

Органичен сок от Купуасу (филтрирана вода и органично, богато на витамини пюре), органични тапиока сироп, органични выпаривали захар от захарна тръстика, органични ацеролы, картофено пюре.

READ  XTRAZEX цена, България, къде да купя, потенциал, оригинал

Кажу

Органични кашу ябълков сок (филтрирана вода и органични кашу ябълково пюре), органични тапиока, органичен выпаренный захар от захарна тръстика и органични лимонов сок.

Ацерола

Органични ацеролы сок (филтрирана вода и органични ацеролы, пюре), органични тапиока сироп, органични выпаривали захар от захарна тръстика.

На база На списък на съставките три напитка, ясно е, че Heart Tonic запазва своето качество, ограничаване и възпрепятстване на прекомерно и изкуствени съставки, които потенциално могат да променят ползите, свързани с всяка уникален плод.

Всеки напитка съдържа Heart TonicHeart Tonic0 калории, от които въглехидратите съставляват 26 грама захар; Heart Tonic3 грама, а на протеини; Heart Tonic грам. При разглеждането на микроелементи, потребителите могат да подхранва тялото си с достатъчно съдържание на витамини A и C, калций и калий.

Като Heart Tonic Е Направил?

Кажу, ацеролы и плодове от купуасу са били събрани и се притискат в Бразилия. Плодови пюрета са студено пресовани и в комбинация с органични подсластителями, за да развиват своя естествен вкус. За да се уверите, че гори-това не е негативно влияние, всеки реколтата от плодове се отглежда от ферми, в които се съчетават органични и агро-лесовъдни практики.

За да запази естествената си вкус и свежест сок, всяка бутилка може да са преминали през високо налягане обработка на пломби.

Heart Tonic Съставки

На Три ключови съставки, които са в основата Heart Tonic са ацеролы, купуасу и Kayu. Ацеролы череши, плодове произход на североизточната част на Бразилия. Това е, като смята, че съдържат най-голям източник на витамин C, в сравнение с други плодове. Витамин С е полезен в хранително вещество като се има предвид, че това може да попречи на студено, за подобряване на имунната система, подобрява еластичността на кожата и за лечение на други случаи, свързани с токсичност.

READ  Erofertil - мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, щракнете тук,

Купуасу-това е вид на плод, който произхожда от семейство на какао. Той приема формата на кокосов орех. Когато плодовете са напълно узрели, той пада от дървото и е пълен с масло, мляко и сладка плът. Това се смята, че съдържат шоколадов оттенък във вкуса, както и. Здравето е мъдър, той може да увеличи нивото на енергия по естествен път и без употребата на кофеин.

Най-накрая, кажу, или кашу плодове, приема формата на миниатюрен червен пипер и се получава невероятно червено, когато е напълно узряло. Той съдържа богат източник на анти-бактериални свойства, които потенциално могат да се лекуват болки в корема и лошо храносмилане. Сок също е богат на витамин C.

Heart Tonic заключение

Heart Tonic може да бъде различен опит, тъй като традиционно се изключва използвани плодове, сокове.

В зависимост от използваните плодове не само в потенциалните ползи от Heart Tonic здравето е очевидна, но нейната отдаденост, внасяйки разнообразие и излагането на различни култури върху пазарите е похвално. В крайна сметка, всеки напитка заслужава да се обмисли, защото премахва нуждата от използване на допълнителни съставки, като същевременно се придържа към основите за подобряване на вкуса.

Най-важното е, наличието на антиоксиданти-това е от полза, тъй като това е необходимо за изграждане на имунната система и се борят със свободните радикали. За повече информация се обърнете към:

Ralitsa Yankova Ivankova
About Ralitsa Yankova Ivankova 92 Публикации
Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno. Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć. Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme. Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*