Здраве

Golden Caviar Mask – мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва?

24k нано злато стволови клетки колагенови маски са били популярни в Източна Азия в продължение на години, но те започват да получават признание по целия свят. Направено с 24-каратово златно люспи в хидролизиран колаген и други съставки против стареене, колагенови маски са като супер храна за лицето ви. С използването им редовно, можете да направите кожата си гладка и еластична, като същевременно намали признаците на стареене, всичко това в рамките на няколко минути.

Има редица начини за увеличаване на производството на колаген кожата си, но един от най-удобен и ефективен начин е чрез използване на маска колаген. Прилагането на маската е бърз и лесен, но ползите са огромни.

По-долу са 5-важните неща, които трябва да знаете за колагенови маски.

1. Колагенът е най-важният градивен елемент на кожата

производството на колаген намалява с напредване на възрастта, което води до кожата си, за да станете по-тънка, суха, по-слаби и по-малко издръжливи. Това води до образуването на фини линии и бръчки и отпускане на кожата. След като стигнете до 30-годишна възраст, кожата губи около 1,5% от колагенови магазина всяка година. До 40-годишна възраст, тялото ви вече е загубил около 15% от природния колаген.

Колагенът е по количество протеин в тялото си – тя дава сила и еластичност на кожата. Той се нарича “младост протеин”, колаген ускорява клетките на кожата и осигурява подкрепа на структурата на кожата си. Максимално увеличаване на колагена в кожата си, ще го запази гладка, закръглена, и без бръчки. Колаген маски са предназначени за увеличаване на съдържанието на колаген на кожата и забавя разграждането на колагена.

2. Изберете 24k нано злато колаген маска направена с хидролизиран колаген

Колагенът се състои от аминокиселини, които са от съществено значение за поддържането на фирма, младежки кожата, но не всички колагенови продукти живеят до претенциите, които ги заобикалят. Тъй като колаген е голям протеин, той не може да проникне в дермата, ако го прилага по отношение на кожата си, както е. За колагенови молекули да се абсорбира от кожата, те трябва да бъдат много малки толкова малка, че да проникне в дермата слой на кожата.

Хидролизиран колаген е обработена форма на колаген, който се получава, когато се разграждат колагенови влакна. Вместо осигуряване аминокиселини, които трябва да бъдат разделени и след това отново на колаген, хидролизиран колаген доставки малки, използваеми верижни пептиди. Хидролизиран колаген прониква дермата, се абсорбира в кръвния поток, и след това се задейства производството на колаген в матрица на кожата.

3. 24k нано злато колагенови маски предлагат различни предимства

Питейна колаген е ефективна, тъй като тя позволява да се увеличи производството на колаген и подобряване на кожата отвътре навън, но прилагането на колаген в кожата си има и своите предимства. Колаген маска предлагат различни ползи, поради факта, че те обхващат толкова много от повърхността на кожата и се влива с множество съставки, които дълбоко проникнат и овлажняват кожата. Като допълнително предимство, когато напускате колаген маска на лицето си, хидратира и стяга кожата, като ви дава моментален лифтинг.

4. 24K нано злато колагенови маски са удобни и могат да се използват навсякъде

Защо плащам големи пари в спа център, когато можете да донесе спа у дома с маска на лицето колаген? Колаген маски са чудесен начин да се поддържа красива кожа и ще ви даде повод да се поглезите всяка седмица. Те идват в предварително пакетирана в торбичка и са проектирани да се поберат над лицето си. Те имат отвори за очите, носа и устата. Колаген маски са икономически ефективни и лесни за използване, и нямат никакви негативни странични ефекти, докато други видове колагенови процедури, както и колагенови инжекции, може да бъде болезнено и скъпо.

5. 24k нано злато колагенови маски засилват производството на колаген

Използване на 24-каратово злато нано колаген маска за усилва естественото производство на колаген цикъл на организма. Когато се прилага за лицето, колагенови маски предлагат дългосрочни ползи. Други лечения колаген може да даде на кожата бърз тласък, но ефектите са временни. Колаген маска подмладяване на кожата чрез дълбоко я овлажнява и повишаване на производството на колаген, който в крайна сметка намалява фини линии и бръчки.

За да се постигне най-добри резултати с колаген маска, измийте лицето си с лек почистващ препарат за отстраняване на замърсяванията и грима остатък. Макар да не е абсолютно необходимо, пара лицето си преди това също може да бъде от полза, тъй като отваря порите. Не забравяйте да нанесете маската равномерно, за да се гарантира, че съставките да проникнат в кожата равномерно.

Тъй като колаген е от съществено значение за запазване на силата на вашата кожа, трайност, и младежки вид, това е важно да се поддържа навици, които насърчават производството на колаген. Чрез прилагане на колаген маска от два до три пъти седмично, можете да дадете на кожата ви от колаген влива тласък се нуждае.

В допълнение към хидролизиран морски колаген, Golden Caviar Maskcontains други кожни подхранващи съставки, като например хиалуронова киселина, сквален, и лимонена киселина, направени от плодове, в които помагат да се хидратира, полирам, и повдигане и тонус. Молекулите на колаген са също достатъчно да проникне порите малки и в дермата си слой на кожата, задейства производството на колаген и свеждане до минимум на фини линии и бръчки.

Опитайте се за себе си. Увеличете вашата кожа и се насладете червен килим блясък само за 15 минути. Поръчайте своя 24-каратово златно Nano стволови клетки Колаген маска за лице.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *