Новини

Fish XXL – мнения, цена, къде да се купуват, оригинален, или то си струва?

За някои хора риболов е начин да се избяга от проблемите, да се отпуснете, да се отпуснете, да получите много удоволствие, и в този случай не е толкова важно, тъй като в резултат на самия процес. Но за някой риболов е истински спорт, вълнението, възможност да развият уменията си и да донесе у дома добър улов. Но за съжаление, не всичко зависи от нас. Така например, през зимата, особено когато температурата е под 10-15 градуса, не подхранка няма ефект върху рибата, тя просто няма да помирише аромата й. И каквото и умения, които може да притежава, без значение колко много години на опит за риболов са имали, улова няма. И след това дойде на помощ на иновативен инструмент – активатор на ухапване Fish XXL. Не съм чувал за това? И ближния си е придобил спрей и носи вкъщи голям улов много паунда. Активаторът спрей три пъти увеличава улова, поради неговите свойства.

Предимствата на XXL лекарствената риба

Учените отдавна изучават въпроса: какво иска и очаква риба за увеличаване на улова. И отговорът е намерен! Спрей активатор е създаден от учени и членове на Асоциацията на рибарите, които са носители на международни професионални състезания. Предимство активатор ухапване Fish XXL е, че тя действа директно върху обонянието. Компоненти на спрей пада върху лигавицата на рибата, те дразни нервните окончания, а след това, сигнализират мозъка и хищник не може да се контролира.

Предимствата на активатор спрей също ще включват:

 • спрея не оставя поста ти привлечени;
 • увеличава обикновено улова в 3 пъти;
 • проектирана специално за риболов през зимата;
 • повишава активността на всички видове;
 • напълно безопасно;
 • оказва влияние върху всички видове риба;
 • ефективно иновации инструмент.

Ако често сте се върне у дома, без улов. Ако се оправдае липсата на улов лошо време или лоша стръв, спрей Fish XXL ще ви спаси от всички тези неприятни моменти. Поръчайте активатора чрез официалния сайт, като кликнете върху линка по-долу и ще се спаси от закупуване на фалшификати.

Внимавайте да не падне за трикове на измамници, които продават хормони, не се отразява на дейността. Не губете време за избора на различни стръв, рибата просто няма да го мирише, когато температурата е под 10 градуса.

Не изхвърляйте парите си далеч от всякакви атрактанти и спадове. Достатъчно на всички четири от аромати, който има спрей риба XXL.

Чуйте мнението на специалисти, които са печелили първенство по риболов в Норвегия, Полша, Русия, Канада, благодарение на използването на XXL за пръскане на риба.

Съставът на XXL спрей риба.

Активатор Fish XXL основава единствено на естествени съставки, които са напълно безвредни и действат директно върху обонятелните рецептори:

 • слон чесън – активира като риба, щука, шаран, платика;
 • коноп масло – ще привлече хлебарка, лин, платика, бяла платика, Sopa;
 • Kaffir вар ще помогне да се изравнят шаран, лин, платика, хлебарка, шаран;
 • протеин сепия – насърчава риболова на сом, костур, михалица, Rotana

.

Забележете, че спреят е активатора дори и най-неактивни видове, внимателни. Активаторът има тъмнокафяв цвят, е специално проектирана за студена тъмната вода.

Спреят има плътна текстура, тя се задържа дълго на дюзата, така привличане риба от далечни разстояния.

Миризмата на активатора е хубаво да ловят риба и да не изплаши дори и най-предпазлив и спокойно породата.

Дрогата е била внимателно проектирани и разработени като се вземат предвид всички особености на подводните обитатели. Bait Fish безопасно XXL, не се състои от вредни химически вещества. Уловът може безопасно да се яде.

Как да използвате спрей активатор

Активатор риба за успешен риболов се използва по следния начин:

 • подготви обикновено примамката, годни парче хляб;
 • келеш хляба до четири пъти, ако имате намерение да улови спокойно порода;
 • когато лов за плячка видове или капризен риба, примамката трябва да обработи 6-8 пъти;
 • след хванат 3-4 парчета риба, процедурата се повтаря, режимът на обработка може да варира, в зависимост от активността на специално порода;
 • през зимата, ухапване ще започне в 10-та минута. Може да се наложи да се разшири дупката примамката да хапе голямата риба.

Опитните рибари казват, че цялата работа активатора няма да направи за вас. В крайна сметка, все още трябва да се издигне в 5 часа сутринта, за да се направи дупката и разтегнете мускулите да дръпне рибата. Но спрей активира риболов и да я направи наистина ефективна.

Цената на спрея и къде да се купуват риба XXL.

За да купите спрей можете, като кликнете върху линка по-долу. Не пропускайте шанса си да захапе стръвта,, което е хармонично балансирана и ви позволява да се размине с пълна кофа. XXL риба, цената на която го кара да се открояват сред всички възможни примамки ще изплати почти след първия риболов.

Коментари

Фиш XXL активатор хапливи коментари, които дават професионалисти и любители, активира мързелив рибата:

Константин, на 30 години, Приморско обичам зимен риболов. Но, например, зимата бас са много пасивни, за разлика от лятото риболов. Реших да поръчате спрей. След 10 минути на употреба, от риба не се възстанови, не са имали време да се хване. В половин час хвана 10 броя голям и това е така, дори и малко things.Sergey, 45, да Angarskpoly активатор Fish XXL бях посъветван от колегите. Честно казано, не особено надявайки се, но когато ми стръв престанал да действа, все още се опитваше спрей. След около 10 минути, рибата почти луд, можем да кажем, от дупката тя скочи, този резултат не се очаква. В състава на активатор, който действа върху обонянието на fish.Timur, 52, Риби XXL, купуват, който ме посъветва жена ми, между другото, е голямо нещо. Самата риба отива в ръцете и действа като много внимателни и мързеливи и хищни видове. Винаги го вземете със себе си на риболов. Купи на официалния сайт на спрей. Първо, това определено е качеството на продукта, и второ, бърза доставка.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *