Новини

Electricity saving box – измама или истината? мнения на специалисти, къде да купите

Предполагам, че съм загубил е известно, че експериментаторът или да се измисли. Винаги се опитвам първо да опитате с различни дизайни и най-новите “умни” устройства. Често се заклещва, но понякога се намери нови свойства са добре познати устройства. Например, икономичен електричество електроенергия пестене Box. Известно време е бил по телевизията всеки час. Исках да опитам – и изведнъж истината работи! Освен това, малко преди това купил голям резервоар за вода, който принуди пръстена на тезгяха върти с главоломна скорост.

Реших да се обърне на въпроса сериозно. Първо определят с онлайн магазин. При закупуване на стоки на официалните интернет страници, рискът от получаване на фалшив са много по-ниски, отколкото в момента на покупката на пазарите или китайски сайтове. И второ, bummed специални устройства, които измерват не само силата на тока, но и напрежение. Както се оказа, такива устройства са много полезни.

Обещанието е, Ток Saving Box

Ясно е, че всеки продавач ще направи всичко възможно, за да хвалят стоката си. На уебсайта на електроенергия за пестене Box са много различни примамливи чипове, твърдейки, че е възможно да се намали цената на електроенергията, почти в рамките на няколко пъти. Така например, това, което е написано за използването на висока консумация: натоварването на мрежата, ще бъде намалена с 30-50% за чук, ютия, пералня. Не наистина вярват в подобни изказвания, но не се опитвай, не се покажат!

Дори производителят каза (по мое мнение по-скоро смело), ​​че устройството му удължава живота на всяко електрическо устройство, и е напълно възстановени след няколко месеца. Тук наистина се чудех как Ток Saving Box тогава скъпа?

Цената е наистина смешно. Не съм сигурен, че тя ще се оправдае, но дори и да не -. Това е нищо, може да получи евтин, но интересен експеримент

обърна внимание на факта, че за пестене Бокс е законно. Притеснявах се, че моят интерес може да управлява семейния бюджет дупка в държавните глоби. Не, за щастие, не се изисква специална връзка със сделката – просто остана в гнездото и да гледате ефекта. Да, и още нещо – той казва, че устройството намалява вредното магнитното поле в стаята. Би било хубаво.

становища от реални хора на електроенергия за пестене Box

Това беше много интересно, но не мога да намеря ботове в мрежата се оказаха доста трудно. Интернет показа огромен брой, както положителни, така и отрицателни мнения за използването на пестене Бокс. Някои хора пишат, че истината започва да спаси, а други твърдят, че това е нагла развод. Не е ясно кой може да се има доверие!

Имаше и доморасли електротехници. Те тръгнаха по дължината на устройството и широчината. Някои не се поколеба да каже популярен))) Аз просто имам един въпрос – защо сте го купили, ако просто знаех какво не помага

Така че може би наистина е дефектен, и поради това не furychit. Дясната ми гребло осветена различни светлини и мига)))

Характеристика и принцип на работа на икономии на електроенергия

добре прочетох смесени мнения, погледна цената и си помислих, защо да не се пробвам. Пренесена на устройството бързо, веднага реши да се измъчваш и започва експериментите си.

За начало ще опиша Ток Saving Box:

  • тегло – около 150 грама;
  • размери – милиметра 120х70х40;
  • максимален товар – не повече от 19 кВт;
  • материал – пластмаса, стомана цвят (това е за любители на естетика)

.

В инструкциите е посочено, че на работното устройство може при нормална влажност (85%). Оказва се, че в банята е по-добре да не се придържаме, може да изгори.

се качи в мрежата, за да прочетете за принципите на електроенергия за пестене Box. Оказа се, че мен, най-меко казано, да не експерта да се разберат тънкостите на това устройство е доста трудно. Намерени куп различни схеми и формули (не говоря). Най-доброто обяснение, което мога да го погледна в YouTube. Някои смешно малък мъж обясни, че има два вида енергия – реактивни и активни. Запазва се Клетка намалява страна консумация на ток, което води до повишаване на ефективността на домакински уреди.

Какво показа експериментите си на електроенергия за пестене Box

и, може би, най-интересното нещо показа моите експерименти. Първо и преди всичко, аз съм бране на потреблението на енергия при работа резервоара за вода преди и след включване в мрежата на електроенергия за пестене Box. Аз ще кажа това, спестявания от 50% не е реалистично, но там е малко разлика. На час потребление спадна с около 10-15%. Може би е съвпадение, но аз искам да вярвам, че този ефект ще бъде постоянна. След това, устройството ще се изплати за 5-6 месеца и да започне да донесе печалба (спестените пари се смята спечелил).

Но това, което ме изненада е нормализиране напрежение (тествано средство). По-рано, при включване на ютията, пералнята или electrochemi започва да мига светлината в лампите.

Аз наистина си мислеше, че ще трябва да се провери всички кабели в апартамента или да промените предпазителите от 15 до 25 ампера. Но, когато се свържете Saving Box вата се стабилизираха и товарът е всъщност намалява. То добре, за да спаси (няма нужда да се обадя електротехник).

Защо трябва да поискате Ток Saving Box от упълномощени представители?

Видях някои занаятчии отворени устройството и намерени обичайната такса с луковиците. Да, закупуване на стоки не е ясно, когато това е възможно дори. Следователно, за да направите поръчка, само на официалния сайт, който дава гаранция и не изискват предварително плащане. Честно казано, си Шевни Box не е открит, но теглото там просто е трик (тежка кутия).

купуват електричество Saving Box чрез интернет не е трудно. Никой няма да ви помоля да оставите лични данни (добре, има паспорт, Банкова карта), или по някакъв начин да докажат своята самоличност. Просто кажете на оператора, където да достави на инструмента и да плащат след разопаковане и проверка на пакет. Устройството е евтин, така че можете да се опитате без да се засягат семейния бюджет

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *